Gyermeked fejlődése

Rendezés
0 product(s)

H2 title

Babád első lépései

Mikor tanul meg járni a kisbabád? Hogyan ösztönözheted az első lépések megtételére és mire kell figyelned, hogy házad biztonságos legyen?

Read more »

A baba fejlődése hónapokra bontva

Hogyan fejlődik kisbabád az első 12 hónapban, az első születésnapig? Mit csinál a baba 3, 7 vagy 11 hónapos korában, majd kisgyermek korban?

Read more »

Mikor tud a kisbaba ülni?

Amikor kisbabád megtanul ülni, egy új világ nyílik meg számára. Mikor tud egy kisbaba önállóan ülni, és mit tehetszt azért, hogy megtanítsd őt erre?

Read more »

Gügyögéstől az első szavakig

Mikor fog beszélni gyermeked? Mikor formálódik a gügyögés lassan az első szavakká? Olvass el mindent ebben a témában, a kisbabák beszédfejlődésének 7 fázisáról.

Read more »

Szobatisztaság tíz lépésben

Minden gyermek a maga tempójában válik szobatisztává, de persze segíthetsz neki ebben. Olvass el mindent a szobatisztává válás tíz lépéséről.

Read more »

9 módszer kisbabád megnyugtatására

Mi az oka a sírós kisbabák viselkedésének, és hogyan tudod megnyugtatni? Olvasd el 9 tippünket, hogyan vígasztalhatod meg kisbabádat.

Read more »

Mikor fog mászni a kisbabád?

Mikor fog mászni a kisbabád? Mit tehetsz, hogy megtanítsd mászni, és mire kell figyelned, ha elkezdi? Itt elolvashatod!

Read more »

Fürdetési szertartás

A babák általában szeretnek fürödni. Hogyan kell mosdatni egy csecsemőt és hogyan teheted kellemesebbé a fürdetést?

Read more »

Az éjszakai alvásról, őszintén

Milyen a kisbabák alvási rendje és mikor alusszák át az éjszakát? Mit tehetsz, ha kisbabád nem szeretne aludni vagy nyugtalanul alszik?

Read more »

Babazene, a várandósságtól az első évig

A kisbabáddal közös zenehallgatás erősíti a kapcsolatotokat. Énekelj altatókat, babadalokat és kezd ezt el már a várandósságod alatt!

Read more »

Így kell átfordulni!

Kisgyermeked fejlődése szempontjából nagyon fontos, hogy megtanuljon átfordulni. Mikor áll készen az átfordulásra, és szülőként hogyan ösztönözheted erre?

Read more »

Nyaralás a babával

Gondtalan nyaralás a kisbabáddal, lehetséges? Az autót vagy a repülőt választod? Adunk néhány tippet, hogyan utazz gyermekkel.

Read more »

Kisbabádat másra bízod

Egy kicsit szeretnél már kiszabadulni otthonról. Hogyan biztosíts megfelelő felügyeletet és hogy bízd nyugodtan másra gyermeked?

Read more »