A szülői szerep a legtöbb kihívást jelentő feladat életünkben. Hogy megtanuld, sokat kell gyakorolni.

Érthető, hogy szülőként a legjobbat szeretnéd csecsemőd számára. Ezért válassz olyan fürdő termékeket, krémekt és törlőkendőt, amelyekről tudod, hogy biztonságosan használhatóak érzékeny bőrre.

Mi inspirálja termékeink fejlesztését?

Közel 100 éve fejlesztjük gyengéd ápoló termékeinket az érzékeny bababőrre. Jelenleg is arra törekszünk, hogy a legújabb tudományos ismereteket felhasználva alakítsuk ki termékeinket. Bőrgyógyászok és tudósok kiterjedt hálózatával együttműködve sok időt fordítunk az érzékeny baba bőrre szánt termékek kifejlesztésére. Ezek a termékek megtartják a bőr természetes pH-értékét, ugyanakkor biztosítják az extra hidratáló ápolást minden bababőr számára, hogy az egészséges, hidratált és pihe-puha legyen.

Ám nem csak tudományos szemüvegen keresztül kell néznünk! Annak érdekében, hogy termékeink még kiválóbbak legyenek, saját szülői tapasztalatainkból, erősségeinkből és gyengeségeinkből is inspirációt merítünk. Tapasztalati szakértőkként pontosan tudjuk, hogy csak a leggyengédebb habfürdő elég jó és hogy a sampon szembe kerülve egyáltalán nem csíphet. Termékeink minőségének folyamatos fejlesztése nem valósulna meg apukáinak és anyukáinak visszajelzése nélkül. Időt szánunk rá, hogy meghallgassuk a fogyasztóink véleményét, így együtt dolgozhatunk a termékek fejlesztésén és biztosak lehetünk abban, hogy egyre jobb módszereket találunk arra, hogy kisbabád elsőrangú gondoskodásban részesüljön.

Mit tartalmaznak termékeink?

Mivel tudjuk, mennyire fontos a baba számára a gyengéd, finom és biztonságos ápolószerek használata, biztosítjuk hogy termékeink megfeleljenek az érzékeny és sebezhető bababőr egyedi igényeinek.

Hosszú évek kutatása és fejlesztése alapján, gondosan válogatott tápláló összetevők kombinációjával dolgozunk. Ennek eredményeképpen jött létre egy olyan gyengéd és lágy termékcsalád, amely hatékonyan ápolja és védi a baba bőrét. Minden összetevőt és terméket minőségi és biztonsági szakértők tesztelnek. Amennyiben minőségi kifogás merül fel, nem használjuk. Ilyen egyszerű! 

Mi teszi termékeinket ilyen különlegessé?

A híres, finom Gabi-illat nagyon körültekintő fejlesztésnek köszönhető, hogy még értékesebbé és különlegesebbé tegye az együtt töltött pillanatokat. Serkentőleg hat a baba érzékeire és gondoskodik a jóleső érzésről. A lágy krémek és a habfürdő végtelen szappanbuborékjai még tovább erősítik ezt a kellemes érzést.

Fürdetés és bőrápolás közben kisbabádat elrepítik az érzékszervi ingerek kellemes, új világába. A kisbabád hozzád és a környezetéhez való kötődésének erősítéséhez, fontos, hogy stimuláld az érzékeit, lehet ez akár a szaglás, vagy akár az érintés is. Azért ragaszkodunk az ellenállhatatlan Gabi-illathoz és igyekszünk termékeinket minél gyengédebbé és finomabbá tenni, hogy így még kellemesebbé tehessük számotokra a babaápolással töltött időt.