Az újszülött babáddal töltött első hetek egyszerűen varázslatosak. Új tapasztalatokat szerzel és sok csodás és pillanaton osztozol majd kisbabáddal. Már megélted ezeket a varázslatos pillanatokat?

Az első fürdetés

Az első fürdetés sok szülő számára nagyon különleges és ugyanakkor izgalmas esemény: a kisbaba még olyan apró!

Az első pelenkázások

Sok szülőnek nem a legkellemesebb teendő: a pelenkázás. Gyakorlat teszi a mestert, és látni fogod, hogy egyre könnyebben megy majd. És igen, az átázó pelenkák és a spontán pisilő kisbabák ehhez mind hozzátartoznak!

Első kimenő a gyermekkel

Ez is egy szép mérföldkő: először kimenni a kisbabáddal! Vidd magaddal a pelenkázótáskát, ha messzebbre mentek, és élvezd az együtt töltött időt a friss kinti levegőn. Jó eséllyel gyermeked elalszik majd a séta közben. Hordozókendőd vagy kengurud van? Ezeket az eszközöket is nagyon jól használhatod, ha kimentek.

Az első mosolya

A kisbabák tudatosan mosolyognak nagyjából 4 hetes koruktól. Te már láttad gyermeked első mosolyát? Kamerát a kézbe, mert ez egy valóban megörökítendő pillanat!

Az első átaludt éjszaka

Sok szülő kapja meg néhány héttel a szülés után azt a kérdést, hogy a kicsi már átalussza-e az éjszakát. Ne ess pánikba, ha nálatok még nem ez a helyzet. Minden gyermek saját tempójában fejlődik, és akkor alussza át az éjszakát, amikor arra készen áll. És ha elérkezik az idő, valószínűleg igazi ajándékként éled majd meg!

Megmasszírozni kisbabádat

Már a születésétől kezdve masszírozhatod kisbabádat. Látni fogod, hogyan lazítja el gyermekedet és emellett pozitív hatása van a növekedésre, az emésztésre és az agyi fejlődésre. De még véletlenül se felejtsd el élvezni az együtt töltött időt.